Buffetten

Buffet Bastille  €25.50 p.p.

Voorgerechten:
Creme soep van franse mosterd met oude kaas en spekjes
of een traditionele Franse uiensoep

Salades:
Salade Niçoise
Een groene salade met oa, tomaten, tonijn en provençaalse kruiden
Salade Poitevine
Salade met cashewnoten,olijven,geitenkaas,tomaten, uitjes en champignons
Salade d’avocats aux olives
Een verfrissende salade van avocado, grapefruit,garnalen ,zongedroogde tomaat en olijven.

Al onze voorgerechten worden geserveerd met een uitgebreid brood assortiment
, kruidenboter en tapenade.


Hoofdgerechten:
Boeuf-Bourguignon
Een Bourgondisch gerecht van rundvlees, rode wijn, ui, champignons en spek
Quiche Lorraine
Een quiche, traditioneel gemaakt met room, ei en gerookt spek
Roussillon
gegratineerde beenham met Parmensaanse kaas en mosterd-honing
Flan à la Bourguignonne
gemarineerde varkenshaas met gebakken paddestoelen en gegratineerd met brie de meaux.
Ratatouille et poisson
Een schotel van gegratineerde tongfilet aubergines, courgettes, tomaten en paprika


Buffet Bilbao €25.50 p.p.

Voorgerechten:
Vers ovenbrood met aioli
Een plankje met  Spaanse vleeswaren, olijven en manchego kaas peren chutney
Gerookte zalm met limoen 
Provinciaalse Uiensoep

Hoofdgerechten:
Salade met gerookte kipfilet
Gemengde salade
Chorizo-tortilla
Gehaktballetjes met tomatensaus en knoflook
Spare ribs met knoflookdipper
Gefrituurde uienringen met aioli
Champignons spaans gekruid
Vis van de dag
Gefrituurde inktvisringen
Aardappeltjes in de schil met een Spaanse peper-knoflooksaus
Gemarineerde kippenvleugeltjes met rode peper en knoflook


Buffet Garnier €28.50 p.p.

Koude gerechten:

Rijkelijk opgemaakte waldorff salade
Carpaccio met pesto en parmezaanse kaas
Kipsalade met gerookte kipfilet, kerrie en ananas
Vissersplateau met gerookte zalm, garnaaltjes, gerookte makreel en gerookte heilbot
Parmaham met meloen
Gebraden fricandeau met mosterd saus en pijnboompitten
Huisgemaakte kalfsrosbief met Romaanse salade
Assortiment van Franse kazen
Uitgebreid brood assortiment met kruidenboter en tapenade

Warme gerechten:

Gestoomde hele zalm met een saus van Pinot Blanc
Gegratineerde beenham met Parmensaanse kaas en mosterd-honing
Gehaktballetjes in pikante tomatensaus
Scampi’s in witte wijn, pepertjes, uien en knoflook
Gemarineerde kippendij in paddenstoelensaus
Groentetaart met Brie de Meaux en cashewnoten
Bourgondisch gerecht van rundvlees, rode wijn, ui, champignons en spek
Aardappelgratin en friet

Buffet La Grenanda €28.50 p.p.

Voorgerechten:
Vers ovenbrood met aioli
Een plankje met  Spaanse vleeswaren,gevulde olijven en manchego kaas met kweeperengelei
Carpaccio met pesto en oude Manchego kaas
Kipsalade met gerookte kipfilet, kerrie en ananas
Vissersplateau met gerookte zalm, garnaaltjes en gerookte makreel
Salade met macadamia noten, olijven, geitenkaas, tomaten, uitjes en champignons
Een verfrissende salade van avocado, grapefruit, garnalen, zongedroogde tomaat en olijven.

Hoofdgerechten:
Chorizo-tortilla
Gehaktballetjes met tomatensaus en knoflook
Gefrituurde uienringen met aioli
In zijn geheel gegaarde runderlende met een groene pepersaus
In zijn geheel gegaarde zalm met taxacoli
Kippendij met rode peper, knoflook en rozemarijn
Aardappel tortilla met verse kruiden
Scampi’s in witte wijn, pepertjes, uien en knoflook
Champignons gestoofd in knoflook
Gefrituurde inktvisringen
Gemarineerde en geroosterde varkenshaas met Spaanse tomaten saus

Dessert buffet €7.50 p.p.

Churros met choco dip
Vers fruitsalade
Brownie en muffins
Slagroomsoesjes
Ambachtelijke ijstaart
Chocolade taart in wit en puur
Diversen mousses & vruchten bavaroises
Slagroom