Groepsmenu's

Champagne menu €25.50 p.p.

Voorgerechten
Oosterse kerriesoep met of zonder gerookte kip
of mosterdsoep met lente ui en Franse worst

Hoofdgerechten:
Spare ribs Louis XV
Gebakken zalmfilet  met een mosterdschuim
Rib roast met diverse groenten en kalfsjus
Kaasfondue geserveerd met geroosterde groenten en brood

Nagerechten:
Dame blanche
Koffie of thee

Fleury menu €28.50 p.p.

Voorgerechten
Proeverij van vijf voorgerechtjes geserveerd met breekbrood en kruidenboter
Bitterbal van ‘Jambon crue’ (gedroogde ham) met paddenstoel mayonaise
Steak tartaar met krokante kappertjes en kruiden crème
Kerriesoep met kip
Gerookte zalm en rivierkreeft
Krokante gamba met avocado en tomaat

Hoofdgerechten:
Op de huid gebakken Roodbaarsfilet met diverse groenten en een schuim van spinazie
Eendenborst, licht gerookt, met paddenstoelen, groenten en een frambozensaus
Gegrilde porto bello gegratineerd met een crème van geitenkaas en pijnboompitten met paddenstoelen en geschaafde truffelkaas

Nagerechten:
Proeverij van desserts

Provence menu €28.50 p.p.

Voorgerechten
Proeverij van vier voorgerechtjes geserveerd met breekbrood en kruidenboter
Runder carpaccio, met pijnboompitten, pesto en parmezaanse kaas
Rillette van eend met geroosterd brood en tomatenjam
Mosterdsoep met Franse worst
Kroket van Gamba met een crème van wasabi
Zacht gegaarde ‘visvangst van de dag’ met salade en beurre blanc

Hoofdgerechten:
Op de huid gebakken schelvis met diverse groenten en beure blanc verijkt met saffraan
Varkenshaasmedaillons met krokant geroosterd buikspek  saus van Madeira en groene peper
Biologisch aardappel-groententaartje met krokante brie, paprikacoulis en basilicum-olijfolie

Nagerechten:
Proeverij van desserts