Arrangementen

Arrangementen

Naast dat je bij Louis XV kunt genieten van de lekkerste Franse gerechten, bieden wij ook een aantal verschillende arrangementen. Voor de volgende arrangementen kun je bij ons terecht:

Wijnproeverij

Liefhebbers van wijn opgelet! Bij Louis XV bieden wij een wijnproeverij met een Frans tintje. In één van onze chique, typisch Frans aandoende ruimtes zullen wij je kennis laten maken met een uitgebreide selectie van onze topwijnen. Er is voor ieder wat wils, van Merlots tot Chardonnays. Een wijnproeverij is een enorm leuke activiteit om te doen met je partner, vrienden, collega’s of zelfs familie. Bovendien leer je van ons een aantal handige feitjes over wijn en wijnproeven, waardoor je jezelf op het einde bijna een wijnkenner zou kunnen noemen. Op het einde is er de mogelijkheid om de fles die het meeste beviel aan te schaffen.

Bruiloften

Droom jij van een bruiloft in Franse sfeer? Je bent zeker niet de enige, want Frankrijk is één van de meest populaire landen om in te trouwen. Er is immers niets romantischer dan Franse muziek en de Franse architectuur. Mocht je echter liever wat dichterbij huis blijven voor je bruiloft, dan ben je bij Louis XV zeker aan het goede adres. Bij Louis XV halen wij namelijk al het beste van Frankrijk naar Nederland, om jou de meest speciale trouwlocatie aan te bieden. Onze prachtige zalen zijn compleet ingericht in Franse sfeer. Daarnaast kunnen wij als Frans restaurant als de beste een Frans diner en Franse hapjes verzorgen. En ook voor de mooiste romantische Franse muziek hebben wij zo onze connecties. Geven jullie elkaar het ja-woord in Franse sferen bij Louis XV?

Verjaardagen

Ook om je verjaardag te vieren kun je perfect terecht bij Louis XV. Hoe oud je ook wordt: bij ons ben je altijd welkom om een nieuw levensjaar op de Franse manier in te luiden. Wij verzorgen onder andere uitgebreide Franse diners, waarbij je met al je vrienden en familie kunt genieten van de heerlijkste Franse delicatessen. Daarnaast kan er ook een zaal gehuurd te worden om feest te vieren, waarbij wij met alle liefde de muziek en hapjes verzorgen. Je zou het misschien niet meteen verwachten, maar de Fransen kunnen feesten als geen ander!